Úszósuli Körverseny IV.forduló-jegyzőkönyv

 2017. június 18-án zárult az Úszósuli versenysorozat, amelynek negyedik fordulóját rendeztük Veszprémben. 12 egyesület, 183 versenyzője küzdött az érmekért, oklevelekért és persze a pontokért.

A verseny előtt a Veszprémi Úszó Klub szinkronúszói mutatták be kűrjeiket. Megcsodálhattuk a legkisebbek csapatprogramját, SZÖLLŐSI VIVIEN és KRASZNAI LILLA-szóló-,valamint HORVÁTH BOGLÁRKA - NAGY LILI -duó-produkciójáT.Nagyon szép produkciókat láttunk, amit a közönség nagy tapssal jutalmazott. Gratulálunk a lányoknak és köszönjük az élményt!

A Veszprémi Úszó Klub a legnépesebb csapatként, közel 60 úszóval képviseltette magát a hazai fordulón és remek szereplésüknek köszönhetően 20 arany, 12 ezüst és 15 bronzéremmel zárták a napot. Ezzel a remek eredménnyel megnyertük ezt a fordulót, összesítésben a pontverseny második helyén végeztünk és elnyertük a legeredményesebb Veszprém megyei egyesületnek járó kupát !!!

 
 
 
 
Úszósuli Körverseny IV.forduló-jegyzőkönyv

 Köszönjük szépen minden segítőnk(edzők, szülők, közösségi szolgálatot végző diákok) munkáját, akik nélkül nem sikerült volna ilyen gördülékenyen lebonyolítani a versenyt!

A csatolmányban megtalálható a IV. forduló  jegyzőkönyve, a Galériában pedig a versenyen készült képek.

 

Gratulálunk az eredményekhez a csapatoknak, versenyzőknek, edzőknek!