Országos úszóverseny Veszprémben

 2017.november 10-11-én a Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Veszprémi Úszó Klub közös szervezésében országos úszóversenyt rendeztünk fogyatékkal élő sportolók részére. Péntek délután a divizionálás zajlott, ahol a futamok eredményei alapján kerültek besorolásra a versenyzők a különböző kategóriákban.

A versenyen 18 egyesület, 106 sportolója vett részt. Az ország minden pontjáról, sőt határon túlról is  érkeztek lelkes versenyzők, hogy összemérjék tudásukat. A veszprémi Szivárvány Integrált Sport Egyesület az egyik legnépesebb küldöttséggel, 20 versenyzővel képviseltette magát. Versenyzőik fantasztikus teljesítményének köszönhetően 15 arany, 10 ezüst és 7 bronzérmet nyertek. A gyerekeket Vidra Judit és Hudi Zsanett, a Veszprémi Úszó Klub edzője készítették fel a rangos eseményre.

Köszönjük szépen Ovádi Péter önkormányzati képviselő úrnak, hogy jelenlétével megtisztelte a versenyt és segítségünkre volt az eredményhirdetésnél!

Köszönjük továbbá minden szülőnek,edzőnek és közösségi szolgálatot végző diáknak a segítséget, mert nélkülük nem sikerült volna ilyen zökkenőmentes, jó hangulatú versenyt rendeznünk!

Köszönjük a Speciális Olimpia Szövetségnek, hogy betekinthettünk az egyesület munkájába és ha csak két napra is, de részesei lehettünk ennek a közösségnek! Hatalmas élmény volt!!!

Országos úszóverseny Veszprémben

 A versenyen készült képek a Galériában megtekinthetők!