Megkezdődött a versenyszezon a szinkronúszóknál

2018 februárjában az utánpótlás illetve a junior korosztály nyitotta az évet versenyzés tekintetében.

A kezdők egyik kedvelt versenyén, a Synus Kupán mérték össze erejüket a lányok. A lányok többségének első versenye volt ez, ami az eredményeken abszolút nem látszott.

Czövek Gréta (2004) és Burger Ágota (2007) aranyérmet szereztek saját korosztályukban, Boda Noémi (2005), Nagy Vivien (2006) és Koncsol Jázmin (2008) a második helyen végeztek, Fodor Virág (2004) pedig a bronzérmet hozta haza.

 Korosztályában minden lány kimagaslóan szerepelt, hibátlan sorgyakorlatokat mutattak be, nagyon elégedetten tértek haza Ők és edzőik is.

Megkezdődött a versenyszezon a szinkronúszóknál - Synus Kupa VUK-os versenyzői és edzőik

Synus Kupa VUK-os versenyzői és edzőik

Márciusban felnőttjeink folytatták a sort. Az év egyik legnépszerűbb versenyén, Székesfehérvárott az Orka Kupán mutatkoztak be lányaink. Maga a verseny is rekordokat döntött, 12 nemzet közel  40 egyesülete és 700 versenyzője mérte össze tudását.

 A veszprémi szinkronúszók először tudtak csapatként, kombinációs kűrben kiállni, mely meghatározó élmény volt mind az edző, mind a lányok számára. A csapatot nagyrészt azok a lányok alkotják, akik gyerekként érkeztek az első edzésekre 2011-ben és most felnőttként képviselték egyesületüket.

Az elért eredmény megkoronázta kitartó munkájukat, ugyanis a lányok nagy meglepetésére a 4. helyen végeztek az erős mezőnyben, magyar csapatok közül pedig bronzérmesnek mondhatjuk Őket.

Jól kivitelezett, összeszedett kűrt futottak, Veszpém büszke lehet első szinkronúszó csapatára.A csapat tagjai: Krasznai Lilla, Szöllősi Vivien, Horváth Boglárka, Farkas Luca, Balogh Kinga, Kristóf Julianna és Dr. Kovácsházy Eszter.

 Áprilisban előttük áll az Országos Bajnokság, hajrá lányok!