Előadások!

 2018. április 14-én, szombaton két szuper előadásra szeretnénk meghívni minden érdeklődőt: (a versenyző és a kisversenyző csoportba járó gyerekek szüleinek különösen fontos lenne a részvétele)

9.00-11.00: A Nyerő hármas (sportoló-edző-szülő) című könyv két szerzője, dr. Kalamár Hajnalka és Kabarcz Zoltán tart előadást. Hajnalka szakpszichológus és sport konzulens, Zoltán mentál tréner, mindketten hosszú évek óta jelen vannak az utánpótlás területén. Interaktív előadásuk segíti az edzők és a szülők munkáját, a sportolókra gyakorolt hatást összehangolni és a kényes helyzeteket megoldani. A teljesség igénye nélkül néhány téma:

-Mitől lesz az én kép pozitív?

-Az önbizalom fontossága, szerepe, kialakulása és ennek erősítési technikái

-A sikerkereső és a kudarckerülő személyiség

-A „Minden fejben dől el” szlogen valódi jelentése és gyakorlati használata

-Pozitív kommunikáció a családban

-Az edző-szülő kapcsolat ereje

11.00-13.00: Szász Máté kutatóbiológus tart előadást a sporttáplálkozásról, étrend-kiegészítésről.     A sportolók életének elengedhetetlen része a megfelelő táplálkozás, amely nem csupán az edzések, versenyek utáni regenerációban nélkülözhetetlen, hanem a teljesítményt is rendkívüli módon befolyásolja. A táplálkozás mellett kiemelten fontos a táplálék-kiegészítés, hogy mindenből a megfelelő mennyiséget juttassuk be a szervezetbe. Többek közt ebben nyújt segítséget Máté.

Az előadások helyszíne: Jendrassik-Venesz Középiskola, Fórum

 

Reméljük, hogy minél többen éltek ezzel a remek lehetőséggel!

Az előadók várják kérdéseiteket és készséggel állnak rendelkezésetekre!

Várunk Benneteket!

Előadások!