A Jövő Bajnokai Veszprémben!

 A Magyar Úszó Szövetség Jövő Bajnokai Programjának kiemelt helyszíne volt április 14-én Veszprém, ahol a Közép-dunántúli régió legjobbjai találkozhattak újra egymással. A program újítása, hogy nem csupán ellátja a gyerekeket az edzéshez, versenyzéshez szükséges eszközökkel, felszerelésekkel, hanem a versenyzőknek, edzőknek és szülőknek szóló hasznos előadásokkal, gyakorlati tanácsokkal igyekszik még komplexebbé tenni a programot. Így volt ez szombat délelőtt is!

A szülőknek, edzőknek Kabarcz Zoltán, mentáltréner tartott felejthetetlen előadást. Zoltán, a nagy sikerű Nyerő hármas című könyv egyik szerzője, a sportoló-edző-szülő egységének kialakításába és együttműködésének legfontosabb részeibe avatta be a jelenlévőket.Mindezt nagyon közvetlenül, elgondolkodtató példákon keresztül és kiváló, interaktív előadásmódban! 

E közben a gyerekekkel Kabarcz Luca és Rebeka foglalkozott, akik játékos módon tesztelték a gyerekeket és egy jól hasznosítható relaxációs gyakorlatra is megtanították őket.

A délelőtti program a gyerekeknek az uszodában folytatódott, ahol jelenlétével megtisztelte az eseményt a négyszeres olimpiai bajnok Darnyi Tamás is! A közös edzést követően, váltóverseny zárta a napjukat.

A szülőknek ezalatt, Szász Máté (kutatóbiológus) tartott rendkívül szórakoztató és tanulságos előadást a sporttáplálkozással és étrendkiegészítőkkel kapcsolatban. Máté közvetlen stílusa  hamar magával ragadta a jelenlévőket, előadása után pedig szívesen válaszolt a felmerülő kérdésekre.

Nagyon hasznos és szórakoztató délelőtt volt! Köszönjük szépen az előadóknak, az Úszó Szövetségnek és a program koordinátorainak, hogy ezt lehetővé tették számunkra!

A rendezvényen készült képek a Galériában megtekinthetők!

 

 
A Jövő Bajnokai Veszprémben!