Országos Vidék Bajnokság

 A veszprémi Úszó Klub 14 versenyzője szerepelt az Országos Vidék Bajnokságon, amely rendhagyó módon, Budapesten került megrendezésre! Az első napon (április 27.-én) Mürkli Márton 1500m gyorsúszásban, Pintér Ádám 800m gyorson szerzett Országos Bajnoki címet, óriási egyéni csúccsal! Veisz Dóra 800m gyorson, Veisz Richárd és Minyó Ádám 1500m gyorsúszásban egyéni legjobbjukkal értek a célba!

A második napon (április 28. szombat) is kitettek magukért a VÚK úszói, kiváló időeredményekkel zárták a cikluszáró versenyük ezen versenynapját is! A 4x100m-es mix vegyesváltó Bajnoki Címét a VÚK csapata nyerte Bánó Viktória-Hegyháti Zoé-Pintér Ádám-Minyó Ádám voltak a váltó tagjai! 200m férfi gyorsúszásban Mürkli Márton 2. helyezett lett! A 4x200m-es fiú gyorsváltóban a Minyó Ádám-Matyikó Milán-Kertész Márk-Pintér Ádám összeállítású vàltó Bajnoki Címet, a Bánó Szabolcs-Páll Sebestyén- Veisz Richárd-Mürkli Márton alkotta négyes pedi Bajnoki 2.helyezést ért el! Hegyháti Zoé kiváló egyéni csúccsal lett Bajnoki 3. helyezett 200m vegyesen, Mürkli Márton és Pintér Ádám pedig 400m gyorson szerzett szintén Bajnoki bronzérmet!
A nap zárásaként pedig a 4x100m női gyorsváltónk nyert Vidék Bajnoki Címet a Nyiri Villő-Bánó Viktória-Veisz Dóra-Hegyháti Zoé alkotta csapattal, valamint ugyanebben a versenyszámban a fiúknál 3.helyezést ért el a Bánó Szabolcs-Páll Sebestyén-Veisz Richárd-Mürkli Márton sorrendben szereplő vàltónk! Szuper nap volt!!!

A harmadik napon (április 29. vasárnap) is remek eredményeknek örülhettünk a Duna Arénában! A VÚK úszói rögtön a délelőtti program első versenyszámában óriási csatában Bajnoki Címet szereztek 4x100m mix gyorsváltóban. (Pintér Ádám-Minyó Ádám-Hegyháti Zoé-Nyiri Villő) 
100m férfi gyorson Mürkli Márton szerzett 3.helyezést egyéni legjobbját úszva! 200m férfi háton Pintér Ádám holtversenyben lett Bajnoki ezüstérmes! Veisz Dóra Bajnoki Címet, Bánó Viktória bronzérmet szerzett 200 m női háton!
A 4x200m-es női gyorsváltóban a VÚK csapata lett a bajnok :Veisz Dóra-Bánó Viktória-Nyiri Villő-Hegyháti Zoé összeállításban.
50 m női hátúszásban Bánó Viktória Bajnoki Ezüstérmet nyert!
50 m női gyorsúszásban  Bajnoki 3. helyezett Hegyháti Zoé!
A nap és a verseny remek zárásaként a 4x100m-es női VÚK vegyesváltó nagyszerű idővel lett Vidék Országos Bajnok (Bánó Viktória-Hegyháti Zoé-Veisz Dóra-Nyiri Villő)
A fiúknál pedig mindkét 4x100m-es vegyesváltó ezüstérmet szerzett a korosztályában (Bánó Szabolcs-Páll Sebestyén-Veisz Richárd-Mürkli Márton) illetve (Pintér Ádám-Kertész Márk-Minyó Ádám-Matyikó Milán)

Országos Vidék Bajnokság

 56 egyesület, 553 úszója 2786 rajttal szerepelt a kiválóan szervezett és gördülékenyen lebonyolított versenyen!

52 érmet akasztottak a Veszprémi Úszó Klub úszóinak nyakába a LXVII. Országos Vidék Bajnokság három napján.

A VÚK úszói 10 váltószámban és 12 egyéni versenyszámban állhattak fel a dobogó valamelyik fokára, bizonyítvàn ezzel felkészültségüket az erős mezőnyben! Természetesen a vidékieket és a budapesti egyesületek versenyzőit külön is értékelték!
Nagyszerű 3 nap volt, csak így tovàbb! Büszkék vagyunk rátok!!!

HAJRÁ VÚK!