Pontszerzés az Ifi Ob.-n!

 2018. május 30-június 2 között, Hódmezővásárhelyen rendezték meg az Országos Ifjúsági Bajnokságot, ami a 2000-ben és később születettek korosztályos országos versenye volt ugyan, de fiatalabbak is indulhattak, amennyiben teljesítették a kiírt szintidőket. 

Egyesületünket Matyikó Marcell, Fincziczki Dávid, Mürkli Márton és Pintér Ádám képviselték.

Marcell 9 számban állt rajthoz,6-ból egyéni legjobb eredményét úszta! 400m vegyesúszásban hajszállal maradt el a döntőbe jutástól, 10. helyen végzett!

Dávidot váll fájdalmai sajnos hátráltatták a versenyzésben, így az egyéni versenyszámok közül csak az 50m gyors és 50m pillangóúszást tudta vállalni.

Márton serdülő korú versenyzőként, 7 számban is megmérette magát. Ő nemrég esett át egy komolyabb betegségen, ennek nyomai még meglátszottak eredményein.

Ádám, aki még gyermek korosztályhoz tartozik, elsősorban a váltó számok miatt csatlakozott társaihoz. Egyéni számok közül: 50m hát, 100m gyors és 200m gyorson is rajthoz állt és sikerült  legjobbja körüli időket úsznia!

A négy fiú alkotta 4x200m-es gyorsváltó a 11., míg a 4x100m vegyesváltó a 12. helyen végzett.

A verseny fénypontja számunkra a 4x100m-es gyorsváltó szereplése volt, akik a délelőtti előfutamokból 7. helyen kvalifikálták magukat a délutáni döntőbe, ahol szenzációs egyéni csúcsokkal-tovább javítva délelőtti idejükön-a 8. helyen értek célba. Hatalmas gratuláció a fiúknak a pontszerzésért, óriási küzdöttek!

Pontszerzés az Ifi Ob.-n!
Dokumentumok